به گزارش خبرگزاری موج از قم، حجت الاسلام سيد محمود خسروشاهی در مراسم افتتاح ساختمان کتابخانه عمومی مرکز بررسی های اسلامی در اظهار داشت: خدا را شاکريم که همزمان با عيد سعيد غديرخم، کتابخانه عمومی اين مرکز با حضور رئيس مجلس شورای اسلامي و آيت الله سبحانی در منطقه پرديسان قم افتتاح شد.

وی اظهار داشت: اين کتابخانه داراي ويژگی ها و مشخصات و امکاناتی است که می توان گفت جوابگوی نيازهای خيل انبوه اهل علم خواهد بود و می تواند نمونههايی از يک مرکز فرهنگی با استانداردهای بين المللی به شمار برود که از جنبههای گوناگون نسبت به کامل بودن آن انديشيده شده و اهتمام لازم به کار گرفته شده است.
مدير اجرايی مرکز بررسی های اسلامی افزود: کتابخانه عمومی مرکز بررسی های اسلامی در زمينی به مساحت ۵ هزار مترمربع با ۴ هزار متر زيربنا در ۴ طبقه طراحی شده است.
وی تصريح کرد: با توجه به اينکه کتابخانه در قالب يک محوطه وسيع علمی قرار گرفته و از چند سو در نزديکی مراکز مختلف علمی ديگر مانند دانشگاه مفيد و دانشگاه قم قرار داد، برای طراحی و ساخت آن گزينههای پنجگانهای در نظر گرفته شده است.
خسروشاهی افزود: ساختمان کتابخانه مرکز بررسی های اسلامی، پس از مطالعه دقيق با توجه به اقليم آن و عملکرد فعلی و آينده اين کتابخانه و با در نظر گرفتن الگوهای بومی منطقه، طراحی و ساخته شده است.
وی افزود: زيرزمين کتابخانه با مساحتی بالغ بر ۱۲۷۸ متر شامل بخشهای مخزن کتاب با ظرفيت ۱۰۰هزار جلد کتاب در حدود ۵۰۰ مترمربع، سالن اجتماعات يا محل برگزاری همايشها با ظرفيت ۱۵۰ نفر در ۲۰۰ مترمربع و اتاق صحافي همراه با سرويسهای ضروري بهداشتی، آبدارخانه و تأسيسات است.
مدير اجرايی مرکز بررسی های اسلامی در بخش ديگر سخنان خود در رابطه با مرکز بررسی های اسلامی گفت: مرکز بررسی های اسلامی» با هدف نشر و اشاعه فرهنگ و تفکر اصيل اسلامی در مقياسی وسيع و جهانی در دهه ۵۰ شمسی - ۱۳۵۲ - توسط حجت الاسلام والمسلمين سيد هادی خسروشاهی، در حوزه علميه قم تأسيس شد و بلافاصله به عنوان يکی از واحدهای فرهنگی-علمی وابسته به حوزه علميه شکوفای قم، فعاليت های خود را در عرصههای مختلف و در سطح جهانی آغاز کرد و در نخستين گامها، موفق به ارائه برنامههايی نو در ساحت انديشه اسلامی و عرضه و نشر کتابها و رسائل فکری شد که ويژگی اصلي آن توجه به مقتضيات زمان و مکان و شناخت نيازهای جديد و عصری بود.
منبع: خبرگزاری موج
|