بسم الله الرحمان الرحیم
یا باقی بعد فناء کل شیء
خبر ارتحال عالم نستوه و محقق و نویسنده ی حق گو مرحوم استاد سید هادی خسروشاهی فرزندی از خاندان علم و تقوا را در این شرایط ناگوار کشور شنیدم . در کنار تالمات فراوان موجود ، این خبر نیز بسیار مایه ی تاثر و ناراحتی گردید.
او که عمرش را در راه تحقیق و پژوهش در حوزه ی روشنگری دینی آن هم با قلمی آزاد و نستوه به کار گرفت و با ارتباطات فراوان در درون و خارج کشور خدمات فرهنگی فراوانی در راه اعتلای قرآن و اهل بیت انجام داده بود و سر منشاء خدماتی ارزشمند شده بود اکنون از میان ما رفته است. او در روزگار ما محققانه در حوزه ی فعالیت های گروه های شیعی به کار فنی اشتغال داشت و در این زمینه صاحب نظر بود. و چه بسا فقدان او در این زمان قابل جبران نیست.
رحلت ایشان در این شرایط حساس کشور سبب شد تا مراسماتی که در خور شان ایشان بود برگذار نشود و قطعا این محرومیت نیز سبب ترفیع ایشان خواهد بود.
از خداوند متعال رحمت و فوز و حشر با اولیاء دین برای آن عالم بزرگوار و صبر و اجر برای بازماندگان بالاخص آقازاده ی محترم جناب مستطاب آقای سید محمود خسروشاهی خواهانم.
السلام علیه یوم ولد و یوم مات
حوزه ی علمیه ی قم
شیخ غلامعلی زند قزوینی
|